Ipah Gebot Lyrics

Ipah Gebot - Mobil Butut Lyrics

Mobil Butut Lyrics by Ipah Gebot has 3 views.
Below you can play Mobil Butut video, browse another Ipah Gebot lyrics.

Rate: 1 2 3 4 50 Votes
Ipah Gebot Mobil Butut Lyrics

Send “Mobil Butut” Ringtone to your Cell
La la la la la la la la la la la la la

Mobil butut kaluaran baheula
Sajaman jeung beudil sundut harita
Ayeuna mah mobil butut geus carang
Nambangan ge di kota ge geus dilarang

Mobil butut kaluaran baheula
Sajaman jeung beudil sundut harita
Ayeuna mah mobil butut geus carang
Nambangan ge di kota ge geus dilarang

Tut turut tutut
Mobil majuna ngidul
Mogok di jalan
Radiatorna ngebul
Kenekna turun
Nyiuk cai di solokan
Mobilna nginum siga kebo dimandian

Mobil butut kaluaran baheula
Sajaman jeung beudil sundut harita
Ayeuna mah mobil butut geus carang
Nambangan ge di kota ge geus dilarang

La la la la la la la la la la la la la

Ipah Gebot Mobil Butut found on http://batlyrics.net/mobil_butut-lyrics-ipah_gebot.html

Mobil butut kaluaran baheula
Sajaman jeung beudil sundut harita
Ayeuna mah mobil butut geus carang
Nambangan di kota ge geus dilarang

Mobil butut kaluaran baheula
Sajaman jeung beudil sundut harita
Ayeuna mah mobil butut geus carang
Nambangan di kota ge geus dilarang

Tut turut tutut
Mobil majuna ngidul
Mogok di jalan
Radiatorna ngebul
Kenekna turun
Nyiuk cai di solokan
Klasokna dipencet
Dodoli dodolipret

La la la la la la la la la la la la la

Embed code

Ipah Gebot Top 10 Lyrics

  • Popularity
    Lyrics:
  • 2 
    Mobil Butut Lyrics
Subscribe to Ipah Gebot RSS and get new Ipah Gebot lyrics as soon as song released!
Top Songs
based on popularity!
Crystalised
The Xx
Bad Romance
Lady GaGa
Suspicious Minds
Elvis Presley
Love Me
Justin Bieber
Islands
The Xx
Get another 5 popular lyrics

Before we do this, who are you?

or